Menu
Handlekurv

Om oss

Om oss

MISJON OG VISJON


Sens.ùs Hair Lovers, og er et italiensk frisørprodukt uten farlige og giftige stoffer. Dette er kvalitetsprodukter som er veldig populære i hele Verden. det er spesielt bra at Sens.ùs er miljøvennlig og vegansk, da det er ekstra viktig at produktene vi bruker ikke er for sterke i en bransje med mye kjemikalier. Ikke bare for kundenes skyld, men også for oss ansatte

Forskning og utvikling av kosmetikk for vedlikehold og farging av vakkert hår som garanterer de høyeste nivåene av kvalitet, sikkerhet og innovasjon, for å tilby kunder  og forbrukere best mulige produkter for personlig pleie. I kosmetikkverdenen krever hårfarge- og vedlikeholdsprodukter både høyspesialiserte teknologier så vel som den mest følsomme balansen mellom funksjon og effektivitet og sikkerheten og kvaliteten på resultatene. Hårfarge ivaretar spesielt behovene til et stadig større publikum. På det vestlige markedet forventes dette publikumet snart å omfatte over en tredjedel av befolkningen. Innenfor dette markedet søker forbrukerne produkter som dekker ulike behov: estetikk og skjønnhet fremfor alt, men også kreativt uttrykk, og noen ganger til og med ekstravaganse. Alle disse behovene dreier seg om aspekter ved det sosiale livet, selvtillit og det å føle seg bra med sitt utseende. Med en aldrende befolkning, ikke bare i Vesten, og stadig bredere sosiale nettverk, betyr dette at vi opererer i et av de mest blomstrende og lovende segmentene av kosmetikkmarkedet, som er bestemt til å fortsette å vokse og bekrefte verdier som f.eks. : Kvalitet, Pålitelighet, Sikkerhet og Funksjon / Resultater.


I skjønnhetssalongen Citereja kan du få hjelp til det meste, blant annet hårstell, negler, pedikyr, vippeextensions, voksing , farge og forme bryn . Her kan du få gjort nesten alt du vil. Navnet Citereja -er den greske kjærlighetsgudinnen Afrodite, som bærer navnet som det tredje i rekken. Vi har mer enn 350 forskjellige farger til hår og mer enn 150 forskjellige farge til negler slik at vi har en farge for alle, om det store og gode utvalget.


Miljøvennlige produkter

VI bruker og selger hårprodukter av topp kvalitet til både kvinner, menn og andre frisørsalonger.  Vi har en helt unik og spesiell farge til menn som har grått hår. Den dekker bare de grå hårstråene, så alt ser veldig naturlig ut. I tillegg vaskes fargen bort litt etter litt, så man får ikke ettervekst. Ingen kan se at du har farget håret. De ser at du ser freshere og kanskje yngre ut, men skjønner ikke hva du har gjort.