Menu
Handlekurv

Personvernerklæring

PERSONLIG INFORMASJON


www.citereja.no er databehandlingsansvarlig for opplysningene du gir. Opplysningene lagres sikkert slik at vi kan oppfylle våre forpliktelser overfor kundene samt for markedsføringsformål. Du kan når som helst endre opplysningene ved å logge inn på nettsidene våre med brukernavnet og passordet du har mottatt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet og annen markedsføring ved å kontakte kundeservice eller si opp abonnementet via en lenke i nyhetsbrevene. 


Som kunde må du oppgi navn, organisasjonsnummer, adresse, epostadresse, mobiltelefonnummer og telefonnummer. I forbindelse med din registrering og bestilling godkjenner du at www.citereja.no lagrer og bruker opplysningene dine for transport, betaling og fakturering samt for markedsføringsformål. Opplysningene dine kan bli videresendt til våre logistikkpartnere slik at de kan utføre oppgavene deres. Ellers vil vi ikke utlevere opplysningene dine til tredjeparter. 


Du har alltid rett til å få innsyn i informasjonen som er registrert om deg. Hvis den er feilaktig, ufullstendig eller irrelevant, kan du kreve at opplysningene rettes.