Menu
Handlekurv

HÅRFARGE

HÅRFARGE

Produsent: Sensus
 Lux Activator Cream 1000 ml 12% / 40 VolLux activator er en spesiell stabilisert oksiderende krem beriket med innovative aktive ingredienser som luminescine®, vegetabilsk keratin og arganolje.Innvirkning:Vegetabilsk keratin: en blanding av 18 plantebaserte aminosyrer, den er rik på aminosyren ..
250,00kr,-
Eks. MVA:200,00kr,-
Produsent: Sensus
Lux Activator Cream 1000 ml 3% / 10 volLux activator er en spesiell stabilisert oksiderende krem beriket med innovative aktive ingredienser som luminescine®, vegetabilsk keratin og arganolje.Innvirkning:Vegetabilsk keratin: en blanding av 18 plantebaserte aminosyrer, den er rik på aminosyren cystein..
250,00kr,-
Eks. MVA:200,00kr,-
Produsent: Sensus
Color Remover FluidSpesiell Color remover fluid som kan kun blandes med Permanent color remover eller Direct color remover.Brukeveiledning når det blandes med Permanent color remover: Hell hele Permanent color remover posens innhold i en bolle og tilsett 90 g Fluid color remover.Brukeveiledning..
250,00kr,-
Eks. MVA:200,00kr,-
Produsent: Sensus
DECO DUST PLUS+ 2kg.Blekepulver med beskyttende, gjenopprettende og konditionerende handling.Innvirkning:PSC-kompleks: oppnådd fra kondensasjon mellom to ingredienser som er nyttige for hårfiberen: aminosyrer og sukker. Dette komplekset har høy tilknytning til håret.Sheasmør: en blanding av nærende ..
1125,00kr,-
Eks. MVA:900,00kr,-
Produsent: Sensus
DECO DUST PLUS+ 500g.Blekepulver med beskyttende, gjenopprettende og konditionerende handling.Innvirkning:PSC-kompleks: oppnådd fra kondensasjon mellom to ingredienser som er nyttige for hårfiberen: aminosyrer og sukker. Dette komplekset har høy tilknytning til håret.Sheasmør: en blanding av nærende..
460,00kr,-
Eks. MVA:368,00kr,-
Produsent: Sensus
DECO ZERO ORANGE 500 g.Hurtigvirkende blekepulver med anti-oransje handling.Innvirkning:Silkeproteiner: proteiner relatert til keratin, som virker gjennom kapillærstrukturen ved hjelp av en bioadhesjonsmekanisme.Maisproteiner: proteiner sammensatt av essensielle aminosyrer for helsen til hårfiberen ..
400,00kr,-
Eks. MVA:320,00kr,-
Produsent: Sensus
Deco Zero Yellow 2kg.Blekepulver med anti-gul handling som lyser og kondisjonerer håret.Innvirkning:Keratin: oppnådd fra kondensasjon mellom to ingredienser som er nyttige for hårfiberen: aminosyrer og sukker. Dette komplekset har høy tilknytning til håret.Arganolje er hentet fra fruktene av argan-t..
1125,00kr,-
Eks. MVA:900,00kr,-
Produsent: Sensus
Deco Zero Yellow 500gBlekepulver med anti-gul handling som lyser og kondisjonerer håret.Innvirkning:Keratin: oppnådd fra kondensasjon mellom to ingredienser som er nyttige for hårfiberen: aminosyrer og sukker. Dette komplekset har høy tilknytning til håret.Arganolje er hentet fra fruktene av argan-t..
400,00kr,-
Eks. MVA:320,00kr,-
Produsent: Sensus
Direct band Semi – permanent farger 100ml.Økologisk Vegansk Paraben og ammoniak fri.Direct er et innovativt utvalg av direktefarging av hår. Kremformelen, beriket med ARC (Active Revitalizing Complex), gir håret næring og restrukturerer håret under farging. Det brede utvalget av blandbare fa..
250,00kr,-
Eks. MVA:200,00kr,-
Produsent: Sensus
Direct color remover Direct color fjerner pigmenter fra håret uten å bruke ammoniakk. Enkel og trygg påføring er mild mot hårstrukturen. Det reduserer intensiteten i uønskede Direct farger og forbereder håret på en ny, påfølgende fargebehandling. Utmerkede resultater ved bruk av både Fluid colo..
870,00kr,-
Eks. MVA:696,00kr,-
Produsent: Sensus
DIRECT PASTEL 100ml.Direct Pastel er en kremete direkte fargebehandling for håret. Den eksklusive formelen, beriket med ARC (Active Revitalizing Complex), leverer livlige, langvarige nyanser uten uønskede toner.Innvirkning: ARC: sammen med naturlige, sertifiserte og innovative ingredienser bidr..
250,00kr,-
Eks. MVA:200,00kr,-
Produsent: Sensus
Direct FARD fargemaske180 ml.Direct fard er en en nærende fargebehandling for hår. Revitaliserende fargemasker i blandbare nyanser egnet for å gjøre levende toner eller opprettholde permanente farger.Direct Clear er en lysende hårbehandling. Den eksklusive formelen, beriket med ARC (Active Revitaliz..
200,00kr,-
Eks. MVA:160,00kr,-
Viser 1 til 12 av 34 (3 sider)